INSTAGRAM TILBUD. Undervisning for fotografer i København + Boheme fashionista session med Signe fra Étoile models

INSTAGRAM TILBUD:

På Instagram kan du i øjeblikket finde et tilbud på undervisning. Så er du fotograf, eller ønsker du at blive det, er dette en mulighed for dig! Jeg deler ud af alt min viden, som jeg har samlet og trænet i mange år.
Undervises du af mig, holdes der ikke hemmeligheder. Jeg deler ud af alle mine tips og tricks som en åben bog.  Klik her hvis du er klar til at se tilbuddet! Ellers læs videre her. 
Jeg planlægger din undervisning til DINE behov, og mulighederne er der mange af. Du ved nok bedst, hvad dit niveau er, og hvilke ting du halter med. Når du kontakter mig, fortæl mig så dette i din mail. Så kan vi gå igang! 

Jeg underviser i alle genre som jeg specialiserer mig i. Det vil sige portrætfotografi, bryllupper, familier, produkt og madfotografi (i mit studie) m.m. Har du endda behov for at træne dine evner i “feltet” til en rigtig session, kan det arrangeres som en del af dit forløb. Jeg hjælper dig med at planlægge fotograferingen, finde din kreative vision og få det til at ske - og så er jeg med dig undervejs til fotograferingen, hvor vi øver indstillinger, teknikker, brug af lys, posing m.m. Efter sessionen kan vi træne dine kompetencer i billedebehandling.  (Mulighederne er mange!)

Er du nybegynder, øvet hobbyfotograf, eller professionel? 

Måske har du som begynder brug for en generel introduktion til fotografering, billedebehandling, teknisk udstyr, billedeperspektiv m.m, mens en mere øvet fotograf har brug for dybdegående, mere avanceret undervisning.

Om du ønsker hjælp det ene eller andet - så kan jeg hjælpe dig. 
Mulighederne er mange! Jeg kan fx hjælpe dig med at:

  • Træne viden om billedeperspektiv, komposition, farvebrug, og mange andre værktøjer der til sammen skaber et interessant, eller smukt billede
  • Hjælpe dig med at læse lys og skygger, og bruge naturligt lys, med hjælpemidler og tricks der gør dig til en knivskarp foto-ninja i mange lysforhold!
  • Hjælpe dig med at bruge dit kamera i manuel mode, og forstå de forskellige indstillinger
  • Hjælpe dig med træning i praksis til en session
  • Skabe et over-view og lærer de basale teknikker i billedebehandling, i Adobe programmer som Lightroom og Photoshop
  • Skabe et effektivt workflow. Jeg vil vise dig mine teknikker, til at få mest muligt ud af din tid. 
  • Træne professionel retouchering, manipulation og eget mere
  • Træne de mange muligheder for color grading. (Måske finder du endda din egen personlige stil?)

…og meget mere!

Det er lidt meget. Don’t worry, I got your back!

Der er jo SÅ spændende emner at tage fat i med fotografering og billedebehandling. Hvis du har interessen og brænder for dét at skabe fantastiske billeder, så føles det også sjovt at lære om det! Jeg har personligt selv en følelse af, at jeg aldrig stopper med at lære! Det er rejsen der er spændende! Nysgerrigheden, drivkraften og passionen, kan bære dig på vej, så du kan opbygge en “værktøjs kasse” af evner, der gør det muligt for at skabe billeder, forevige øjeblikke og lave ekstraordinær kunst, udfra DINE egne idéer og visioner! Det er denne tørst af nysgerrighed, der gør at jeg har et helt bibliotek af viden, som jeg gerne vil dele med dig. (Jeg ved ikke alt. Hvem gør det?) Men jeg har været dér hvor du er, og jeg kan hjælpe dig, udfra de erfaringer jeg har og den værktøjs kasse jeg selv har bygget gennem årene.


Hvis du er ny følger, og ikke rigtig “kender mig” endnu. Så lad mig lige præsentere mig!

Jeg hedder Mathilde Maria, og jeg er en ung kvindelig fotograf i København. Jeg har fotograferet i omkring de 12-13 år. Jeg har undervist privatpersoner, virksomheder, professionelle fotografer og skoler i cirka 6 år. I Januar 2018, altså for 1,5 år siden, besluttede jeg at tage min passion til next level! Så jeg startede min egen business! Denne business er nu blevet mit “hjertebarn”. 

Mit primære fokus i min hverdag er selvfølgelig at fotografere! Undervisning er altså noget “ekstra” jeg tilbyder. Primært elsker jeg at undervise, fordi jeg er en kæmpe nørd. (JA, og jeg skammer mig ikke! ;-) Jeg ELSKER det jeg laver!) Og som vi nørder jo gør, så elsker jeg at snakke med andre om min passion og da muligheden så bød sig for at undervise da der kom højere efterspørgsel fra skoler, private og fotografer, gav det bare SUPER god mening. Samtidig synes jeg, at det er MEGA hyggeligt, at mødes med jer følgere og se jeres udvikling!

Du kan vælge at booke enkelte timer efter behov, eller hvis du bare vil mødes og mærke om vi har en god energi, før du booker et længere forløb. Hvis du hyre du mig til et undervisningforløb, kan du betragte mig som din mentor undervejs. Jeg besvarer gerne på spørgsmål i øst og vest, og hjælper hvor jeg kan. Hele forløbet skræddersyes til DINE behov, for at styrke dine kompetencer og kreativitet. Hvis du opdager, at du gerne vil have en ekstra time i noget der skal trænes, så finder vi plads til det i kalenderen såfremt jeg har tid. 

Skab en professionel portfolio!
Faldt du for dette opslag, fordi du så portrætterne af smukke Signe, og ønsker du måske at skabe fantastiske fotografier med en professionel model ligesom hende? Det kan arrangeres, og jeg hjælper dig. Måske ikke med Signe, men jeg kan hjælpe dig med at undersøge vandet, og arrangerer en session med en model, stylist og make-up artist - ja hele baduljen, med mig på din sidelinje, hvis du gerne vil træne og skabe nogle professionelle værker til din portfolio!


Styling og make-up
Jeg har 2 tilknyttede stylister og make-up artister. Dejlige damer, der kan hyres ind til sådan en session. (De ved hvad de laver!) På den måde får dine billeder et professionelt udtryk. Allie, som har stylet og lavet make-up til billederne i dette opslag er en superhelt med at svinge sine børster i mange genre, mens Mia er specialiseret indenfor retro chic styling! (SUPER cool). Så om du ønsker dine portrætter i den ene eller anden retning, kan en af disse to powerkvinder bookes som ekstra tilkøb!

Jeg kan bookes til enkelte lektioner, hvor du booker pr. time eller du kan booke et helt forløb. Hvis du booker et forløb hvor vi mødes 1 gang hver, eller hver anden uge over længere tid, så får du oveni hatten hele rabatten for dit forløb - og du behøver ikke engang betale før d. 1. i hver måned.


Så hvad venter du på? Hop ind på Instagram og find tilbuddet!

www.instagram.com/mathildemariaphotography

*Tilbuddet gælder både for privat / erhvervskunder. Tilbuddet gælder ikke for holdundervisning. Hvis i er mere end 1 person der ønsker undervisning sammen er prisen stadig pr. person.

Using Format